Espétalle un pincho en Moraña

Os próximos venres e sábado días 15 e 16 de xullo, a partir das 21 horas, terá lugar a V Edición da Ruta de Tapas do Carneiro, "Espétalle un Petisco" que discorrerá por 11 locais hostaleiros do concello de Moraña.

Incluído como unha actividade dentro da axenda da XLVII Festa do Carneiro ao Espeto, declarada de interese turístico galego, os hostaleiros de Moraña darán a coñecer suspropuestas de elaboración alternativa ao "Carneiro ao Espeto". 

Os organizadores, en colaboración coa Asociación de Comerciantes e Hostaleiros de Moraña, destacan a altísima calidade e elaboración dos pratos presentados ao concurso, que ano a ano sorprenden nas súas elaboracións. 

O xurado desta edición estará composto por membros de Galicia Gastro,  Luís Domenech, da Boa Pitanza, o fotógrafo e blogger Xoan Arco dá Vella, de Ou Paraiso Existe ven ao Morrazo, Faustino Batallán, blogger de @GastroyPolitica, Elena Porta, representante de BarrodeTapas, ruta de tapas do limítrofe concello de Barro, María José Basanta, blogger de LaurelyCanela, José Turvegal de Turismo Verde de Galicia, Emilia Santiago de Cousas de Milia, Alberto Traversa da revista gastronómica especializada A Alacena Vermella e Paco Xastre, chef e asesor gastronómico en Madrid e un membro do goberno local de Concello de Moraña que actuará como presidente do xurado.


Data: 15/07/2016 00:00 - 16/07/2016 00:00